La Marca Danès prové del cognom familiar, que durant 3 generacions han mantingut el secret de les receptes familiars. Un referent de la pastisseria artesanal. El 2016 decideixen llançar la actual marca, per a adaptar-se als nous temps, mantenint la seva filosofia.

La família Danès durant 3 generacions han mantingut el secret de les receptes familiars. Un referent de la pastisseria artesanal. El 2016 llencen la actual marca, per a adaptar-se als nous temps, mantenint la seva filosofia.

LA EXPERIÈNCIA

Rosa Farrarons Freginals, Amb una experiència amb més de 30 anys al capdavant de la pastisseria, aporta la seva experiència en el tracte al client i el seu bon gust en els detalls.
Josep Danés Pons, mestre pastisser fa més de 40 anys, aporta l’experiència en l’elaboració de productes artesanals i en les formules creades per ell i el seu pare Joan Danés Torner.

LA INNOVACIÓ

Eduard Danés Farrarons, Oficial de la producció, porta la seva passió per l’art de la pastisseria. A les seves mans crea les delicadeses més apetitoses.
Marc Danés Farrarons, amb caràcter emprenedor la seva tasca consisteix en la part més comercial i atendre les necessitats dels clients.
Tots tenen en comú la passió per l’art i de paladar fi, creant una pastisseria artesanal, única i de tradició familiar, fent que sigui un segell distintiu de la marca.