

La de Sant Joan és una de les més populars i pot ser de classes diferents. És la menja tradicional de la Nit de Sant Joan, quan es reparteix a les revetlles juntament amb vins dolços o cava.
Mides

Nº 1
2 persones
• Fruita • Crema • Cabell d’àngel • Briox amb Xocolata • Espelta i Fruita

Nº 2
3-4 persones
• Fruita, • Crema, • Espelta i Fruita

Nº 3
5-7 persones
• Fruita, • Crema, • Espelta i Fruita

Nº 4
7-10 persones
• Fruita, • Crema, • Espelta i Fruita
I en tenim de més grans
nº5
10-14 persones
nº6
14-18 persones
nº7
25 persones
Varietats
COCA DE FRUITA
Clàssica de fruita i massapà
COCA DE CREMA
Brioix de massapà, crema i cireres

COCA DE CABELL D’ÀNGEL
De cabell d’àngel amb confitura de fruita i tocs de melò
COCA DE XOCOLATA
Massapà amb crema i xocolata
COCA DE BRIOIX DE LLARDONS
Llardons ibèrics sobre brioix amb pinyons de Castella i ametlla de Marcona
COCA DE PASTA DE FULL DE LLARDONS
Llardons ibèrics sobre pasta de full amb pinyons de Castella i ametlla de Marcona
COCA DE PASTA DE FULL DE LLARDONS
Llardons ibèrics sobre pasta de full amb pinyons de Castella i ametlla de Marcona
I en tenim més…
COCA DE CREMA SENSE SUCRE
Gluten Free: Brioix de massapà, crema i cireres
COCA DE ESPELTA DE FRUITA
Salut: Espelta de • Fruita • Crema • Cabell d’àngel • xocolata
Coques farcides
FARCIDA DE CREMA
De briox farcida de crema
FARCIDA DE NATA
De briox farcida de nata
FARCIDA DE XOCOLATA
De briox farcida de xocolata






I en tenim més…
COCA DE FULL FARCIDA
Coca de full farcida: • crema • cabell d’àngel • xocolata
COCA DE BRIOX 1 KG
Coca de briox 1 kg amb pinyons i ametlla

Josep Danés
Mestre Pastisser
