La de Sant Joan és una de les  més populars i pot ser de classes diferents. És la menja tradicional de la Nit de Sant Joan, quan es reparteix a les revetlles juntament amb vins dolços o cava.

Mides

Nº 1
2 persones

• Fruita • Crema • Cabell d’àngel • Briox amb Xocolata • Espelta i Fruita

Nº 2
3-4 persones

• Fruita, • Crema, • Espelta i Fruita

Nº 3
5-7 persones

• Fruita, • Crema, • Espelta i Fruita

Nº 4
7-10 persones

• Fruita, • Crema, • Espelta i Fruita

I en tenim de més grans

nº5
10-14 persones

nº6
14-18 persones

nº7
25 persones

Varietats

COCA DE FRUITA

Clàssica de fruita i massapà

COCA DE CREMA

Brioix de massapà, crema i cireres

COCA DE CABELL D’ÀNGEL

De cabell d’àngel amb confitura de fruita i tocs de melò

COCA DE XOCOLATA

Massapà amb crema i xocolata

COCA DE BRIOIX DE LLARDONS

Llardons ibèrics sobre brioix amb pinyons de Castella i ametlla de Marcona

COCA DE PASTA DE FULL DE LLARDONS

Llardons ibèrics sobre pasta de full amb pinyons de Castella i ametlla de Marcona

COCA DE PASTA DE FULL DE LLARDONS

Llardons ibèrics sobre pasta de full amb pinyons de Castella i ametlla de Marcona

I en tenim més…

COCA DE CREMA SENSE SUCRE

Gluten Free: Brioix de massapà, crema i cireres

COCA DE ESPELTA DE FRUITA

Salut: Espelta de • Fruita • Crema • Cabell d’àngel • xocolata

Coques farcides

FARCIDA DE CREMA

De briox farcida de crema

FARCIDA DE NATA

De briox farcida de nata

FARCIDA DE XOCOLATA

De briox farcida de xocolata

I en tenim més…

COCA DE FULL FARCIDA

Coca de full farcida: • crema • cabell d’àngel • xocolata

COCA DE BRIOX 1 KG

Coca de briox 1 kg amb pinyons i ametlla