La de Sant Joan és una de les més populars i pot ser de classes diferents. És la menja tradicional de la Nit de Sant Joan, quan es reparteix a les revetlles juntament amb vins dolços o cava.
Mides
Nº 1 2 persones
• Fruita • Crema • Cabell d’àngel • Briox amb Xocolata • Espelta i Fruita
Nº 2 3-4 persones
• Fruita, • Crema, • Espelta i Fruita
Nº 3 5-7 persones
• Fruita, • Crema, • Espelta i Fruita
Nº 4 7-10 persones
• Fruita, • Crema, • Espelta i Fruita
I en tenim de més grans
nº5
10-14 persones
nº6
14-18 persones
nº7
25 persones
Varietats
COCA DE FRUITA
Clàssica de fruita i massapà
COCA DE CREMA
Brioix de massapà, crema i cireres
COCA DE CABELL D’ÀNGEL
De cabell d’àngel amb confitura de fruita i tocs de melò
COCA DE XOCOLATA
Massapà amb crema i xocolata
COCA DE BRIOIX DE LLARDONS
Llardons ibèrics sobre brioix amb pinyons de Castella i ametlla de Marcona
COCA DE PASTA DE FULL DE LLARDONS
Llardons ibèrics sobre pasta de full amb pinyons de Castella i ametlla de Marcona
COCA DE PASTA DE FULL DE LLARDONS
Llardons ibèrics sobre pasta de full amb pinyons de Castella i ametlla de Marcona