La família Danès som els únics elaboradors que continuem fent la recepta original.

És un producte típic de la població costanera d’Arenys de Mar, de la província de Barcelona. Es va començar a popularitzar amb l’arribada del ferrocarril en el 1857. En aquella època eren exageradament grans i es venien amb paper de diari pels vagons. En la dècada dels 50, Joan Danés hereto la recepta centenària, i en aquest moment és quan les milloro i els va donar la forma que tenen actualment, fent que fos un producte més apetitós, fins a convertir-la en una delicadesa del nostre país. Benvolguda pels més gurmets!
Les Coquetes es poden gaudir tant d’aperitiu, com a postres, o fins i tot d’amagat entre els utensilis de la cuina!
S’han de conservar en un lloc sec i fresc dins de l’envàs i en cas que us hagin quedat obertes i no estiguin cruixents, no facis el pecat de tirar-les, posant-les en el forn a 80è uns 10 minuts, tornaran a estar com el primer dia.
Elaborem nostres Coquetes amb els següents ingredients:

Sucre

Mantega

Farina

PRESENTACIONS

Elaborem tradicionalment delicadeses per als paladars més exigents. Es recomana consumir-les acompanyant una crema catalana, confitures, mató amb mel i, si la calor apreta, amb gelat. “Converteix un petit plaer en un gran moment. Comparteix-ho, regala-ho o simplement gaudeix-ho”.
Josep Danés (Mestre Artesà)

Poden adquirir les nostres Coquetes a la Pastisseria Danès a Arenys de Mar, Riera del Bisbe Pol 41, on tots els nostres productes s’elaboren de manera artesanal.
També som presents en els millors establiments gurmet de Catalunya.